Búrka

Iveta Klemanová

SVK Slovensky VENUPRESS2023/05

Kniha: Búrka - 1. vydanie - Iveta Klemanová
Katalógové číslo: 467905 viac »
Ušetríte až 3,15 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Búrka

Louisa Lambertová lieta v oblakoch, a to doslova. Ako letuška prvej triedy luxusných aerolínií si žije svoj sen. Ten sa však rozpadne, keď ju neznámy pasažier obviní zo sexuálneho obťažovania, čo ju stojí miesto. Vedenie firmy jej nemôže prezradiť meno žalobcu, a tak sa rozhodne pátrať sama. Po celý čas si predstavuje, ako ho nakope do rozkroku, no keď sa jej naskytne ideálna príležitosť premeniť svoje predstavy na skutočnosť, zmeravie. Muž, ktorého preklína deň čo deň, je paradoxne jej poslednou šancou na záchranu vysnívanej kariéry.

Elliot Evans, majiteľ klubu NFL, futbalová legenda a zároveň syn ešte slávnejšieho otca, je od malička terčom novinárov, fotografov a bez ochranky nesmie ani na krok. To z neho vyformuje paranoidného muža s veľkým problémom niekomu dôverovať. Médiám sa úspešne vyhýba a skrz jeho samotársky život o neho bulvár časom stratí záujem. Všetko sa zmení, keď sa objaví po boku s neznámou ženou a paparazzovia sa idú z tejto senzácie zblázniť. V jeho pokojnom živote vyvolajú búrku, ktorá po sebe zanechá ďaleko rozsiahlejšiu spúšť, ako si myslel.

Prečítajte si dychberúci knižný debut od slovenskej autorky Ivety Klemanovej a nechajte sa unášať búrkou iskrivej vášne, nepopierateľnej príťažlivosti, ale aj skutočnej lásky.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
467905
Názov
Búrka
EAN/ISBN
9788099972606
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Iveta Klemanová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/05
Rozsah
272
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Búrka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.