Nemusíte sa zmeniť

SVK Slovensky NOXI2023/09

Kniha: Nemusíte sa zmeniť - 1. vydanie
Katalógové číslo: 475163 viac »
Ušetríte až 3,15 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nemusíte sa zmeniť

Rozhliadnite sa okolo seba a skúste nájsť aspoň jedného úplne šťastného človeka, niekoho, kto je v mieri sám so sebou, niekoho, kto nemá žiadne obavy či úzkosti. Bolo by skvelé, ak by sa našiel aspoň jeden zo stotisíc. Iróniou je, že sme sa narodili šťastní, no stratili sme so šťastím kontakt.

Narodili sme sa obklopení božstvom pokoja, radosti a lásky, no stratili sme ho z dohľadu. Akoby sme boli zhypnotizovaní, aby sme videli to, čo nie je, a nevideli to, čo je.

Spoločnosť nám vymyla mozog, aby sme svoj život postavili na nespochybniteľnom presvedčení, že bez peňazí, moci, úspechu, uznania, romantiky atď. nemôžeme byť šťastní. Tieto falošné presvedčenia nás nútia neustále sa usilovať, neustále sa sústreďovať na to, čo nemáme, neustále sme vydaní na milosť a nemilosť veciam a ľuďom, keď sa zúfalo snažíme, aby náš život zodpovedal spoločenskému vzorcu na šťastie, len aby sme zistili, že nám neponúka nič viac na ceste za šťastným životom, len dočasný oddych od strachu zo zlyhania.

Predpokladajme, že existuje spôsob, ako sa z toho všetkého prebudiť, pri ktorom by to, čo je v nás falošné a neurotické, odpadlo bez väčšej námahy alebo s minimálnym úsilím a naše oči by sa otvorili realite radosti, ktorá nás obklopuje.

Tu je: Nemusíte sa zmeniť, nová kniha Anthonyho De Mella, vám pomôže znovu objaviť život, aký by ste mali žiť.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
475163
Názov
Nemusíte sa zmeniť
EAN/ISBN
9788081116155
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/09
Rozsah
192
Rozmer
206×133×18 mm
Hmotnosť
0,26
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nemusíte sa zmeniť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.