Zmija a krídla noci

Carissa Broadbent

SVK Slovensky MOTÝĽ2023/10

Kniha: Zmija a krídla noci - 1. vydanie - Carissa Broadbent
Katalógové číslo: 476311 viac »
Ušetríte až 5,50 € z bežnej ceny 18,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
Koruny Nyaxie
Titul je zaradený v tejto sérii
13,40
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zmija a krídla noci

Či už ide o človeka alebo upíra, pravidlá prežitia sú pre všetkých rovnaké: nikdy never, nikdy sa nevzdávaj a vždy, vždy si stráž svoje srdce.

Oraya, adoptovaná ľudská dcéra upírskeho Kráľa temnoty, si vydobyla miesto vo svete, ktorý ju chce zabiť. Jej jedinou šancou stať sa niečím viac ako len korisťou, je vstúpiť do Kejari: legendárneho turnaja, ktorý organizuje samotná bohyňa smrti.

Vyhrať však nebude vôbec jednoduché, pretože sa musí postaviť proti najkrutejším bojovníkom zo všetkých troch upírskych rodov. Ak chce Oraya prežiť, je nútená uzavrieť spojenectvo s tajomným rivalom.

Lenže všetko na Raihnovi je nebezpečné. Je to nemilosrdný upír, efektívny zabijak, nepriateľ jej otca... a jej najväčšia konkurencia. Čo však Orayu desí najviac, je zvláštna príťažlivosť, ktorú k nemu cíti.

No v Kejari nie je miesto pre súcit. Rozpúta sa vojna o Rod temnoty a zničí všetko, čo si Oraya doteraz myslela, že vie o svojom domove. A Raihn jej možno rozumie viac ako ktokoľvek iný.

Ich prekvitajúca príťažlivosť by však mohla byť v kráľovstve, kde nič nie je smrteľnejšie ako láska, jej pádom. V boji na život a na smrť je srdce najzraniteľnejšie – víťaz však môže byť len jeden.

Zmija a krídla noci je prvou knihou z novej série plnej temnej mágie, romantiky a krvilačných intríg, ktorá je ideálna pre fanúšikov kníh Z krvi a popola, Na dvore z tŕňov a ruží a Hry o život.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
476311
Názov
Zmija a krídla noci
EAN/ISBN
9788081643378
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Carissa Broadbent
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023/10
Rozsah
504
Rozmer
140×205 mm
Hmotnosť
0,64
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zmija a krídla noci zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.