Myšiakov les: Rok v prírode

Alice Melvin

SVK Slovensky Stonožka2024/01

Kniha: Myšiakov les: Rok v prírode - 1. vydanie - Alice Melvin
Katalógové číslo: 477932 viac »
Ušetríte až 2,52 € z bežnej ceny 11,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,38
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Myšiakov les: Rok v prírode

Nádherne ilustrovaná obrázková kniha s originálnym dizajnom a otváracími okienkami, ktorá opisuje život myšiaka v lese počas jednotlivých mesiacov a ročných období.

S myšiakom sa zoznamujeme v zasneženom januári. Vo februári sa vyberie navštíviť svoju kamarátku veveričku. Pokračuje ďalej, pretože plánuje prebudiť ježka a spolu s ním osláviť príchod jari. Myšiakova cesta od priateľa k priateľovi mapuje prírodné zmeny počas ročných období od januára až po december, ale aj sezónne aktivity lesných obyvateľov, ako napríklad piknik v máji, zbieranie lesných plodov v septembri či atmosféru okolo vatry v novembri.

Kniha je napísaná poetickým štýlom, ktorý odráža pomalé tempo myšiakovho putovania, a je hrejivou oslavou neuponáhľaného života v prírode. Jedinečne navrhnutá kniha má otváracie okienka a špeciálne výrezy, ktoré ocenia všetci malí aj veľkí zvedavci. Veľmi príťažlivým zábavným prvkom je možnosť nazrieť do domčekov jednotlivých obyvateľov lesa. Na konci knihy nájdete prírodný kalendár rastlín a živočíchov, ktoré môžu deti nájsť nielen v knihe, ale hlavne v prírode.

Alice Melvin je oceňovaná produktová dizajnérka, autorka a ilustrátorka z Edinburghu. Ako sa sama vyjadrila, kniha Myšiakov les: Rok v prírode je jej „ľúbostný list lesom a prírode“. Pred dokončením knihy strávila viac ako rok pozorovaním a kreslením prírody. Toto intenzívne obdobie skicovania sa začalo v roku 2019, keď sa musela vyrovnať s bolestivou stratou blízkej osoby. Napokon jej liečivý proces kreslenia pomohol znovuobjaviť stratenú kreativitu.

Pre deti od 3 rokov

Z anglického originálu preložila Lucia Hlubeňová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
477932
Názov
Myšiakov les: Rok v prírode
EAN/ISBN
9788055191478
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Alice Melvin
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/01
Rozsah
32
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Myšiakov les: Rok v prírode zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.