Nakoniec príde smrť

Kniha: Nakoniec príde smrť - 1. vydanie - Agatha Christie
Dramatický príbeh s prekvapujúcim rozuzlením zo starovekého Egypta
Katalógové číslo: 495160 viac »
Ušetríte až 3,15 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
Séria kníh: Kráľovná anglickej detektívky
Kráľovná anglickej detektívky
Titul je zaradený v tejto sérii
11,75
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nakoniec príde smrť

Románu Nakoniec príde smrť z roku 1944 patrí v tvorbe Agathy Christie výnimočné miesto – je to jej jediná historická detektívka. Napísala ju na podnet významného egyptológa a rodinného priateľa Stephena Glanvilla. Dramatický príbeh s prekvapujúcim rozuzlením sa odohráva v starovekom Egypte pred 4 000 rokmi a legendárna spisovateľka v ňom brilantne spojila svoje vedomosti z archeológie so znalosťou ľudskej psychiky.

Po manželovej smrti sa mladá vdova Renisenb vracia do domu svojho otca, váženého zádušného kňaza a bohatého statkára Imhotepa. Život v kňazovej vidieckej domácnosti navonok plynie pokojne, bez väčších drám, no iba dovtedy, kým si pán domu neprivedie krásnu, ale oveľa mladšiu a zákernú konkubínu Nofret. S jej príchodom prepuknú v rodine skryté vášne, ktoré dovtedy driemali pod povrchom, a vypätá situácia napokon vyvrcholí Nofretinou tragickou smrťou. Rozvadení príbuzní si po nečakanom skone otcovej intrigánskej milenky vydýchnu – všetci sú presvedčení, že išlo o nešťastnú náhodu. Jedine Renisenb tuší, že Nofret sa z útesu nezrútila sama, a začína sa obávať, že jej smrť nebude zďaleka posledná...

Viac zaujímavostí o Agathe Christie a jej knihách nájdete na www.agathachristie.com -- zaregistrujte sa a staňte sa aj Vy oficiálnym fanúšikom legendárnej spisovateľky!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
495160
Názov
Nakoniec príde smrť
EAN/ISBN
9788055193748
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Agatha Christie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/04
Rozsah
232
Rozmer
200×125×22 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nakoniec príde smrť zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.