Veci, ktoré sme vzdali

Zlí chlapci sa nenarodili pre šťastné konce.

Lucy Score; Terézia Manners Štubniaková

SVK Slovensky AURORA2024/05

Kniha: Veci, ktoré sme vzdali - Zlí chlapci sa nenarodili pre šťastné konce. - 1. vydanie - Lucy Score; Terézia Manners Štubniaková
Katalógové číslo: 498310 viac »
Ušetríte až 6,49 € z bežnej ceny 24,90
A navyše získate 18 vernostných bodov
Séria kníh: Knockemout
Knockemout
Titul je zaradený v tejto sérii
18,41
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Veci, ktoré sme vzdali

Zlí chlapci sa nenarodili pre šťastné konce.

Autorka Lucy Score, ktorej knihy sa umiestnili na popredných priečkach zoznamov najpredávanejších kníh novín New York Times a USA Today, sa vracia v záverečnej časti do Knockemoutu vo Virgínii, aby nám vyrozprávala príbeh Luciana a Sloane, s ktorým sme sa zoznámili v knihe Veci, ktoré v nás ostanú navždy.

Na svete existovala len jedna žena, ktorá ma dokázala oslobodiť. No ja by som sa bol radšej vrhol do pekelných plameňov, než aby som Sloane Waltonovú o niečo požiadal.

Lucian Rollins je dobre stavaný, nepríjemný podnikateľský magnát, ktorý túži po pomste. Odhodlaný vymazať svojho násilníckeho otca z rodinnej histórie, trávi každú minútu poťahovaním nitiek v zákulisí svojich kšeftov a budovaním impéria. Čím viac peňazí a moci má, tým bezpečnejšie sa cíti.

No len dovtedy, kým sa nezjaví jedna hašterivá knihovníčka z malého mesta. Hoci ich spája temné tajomstvo z minulosti a vzájomné opovrhovanie, Sloane Waltonová Lucianovi ani zamak nedôveruje. Až kým sa jedna z ich škriepok nezmení na predohru a nerozdúcha tak plamene túžby, ktoré nedokážu uhasiť.

No keďže Sloane je rozhodnutá založiť si rodinu a Lucian o niečom takom nechce ani počuť, títo dvaja nepriatelia, z ktorých sa stali milenci, narazili na slepú uličku. A keď Lucian nepr.jemným spôsobom zistí, že opustiť Sloane je nemožné, zaprisahá sa, že urobí všetko preto, aby ju ochránil. Nech to stojí čokoľvek...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
498310
Názov
Veci, ktoré sme vzdali
Podnázov
Zlí chlapci sa nenarodili pre šťastné konce.
EAN/ISBN
9788082501080
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Lucy Score; Terézia Manners Štubniaková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/05
Rozsah
608
Rozmer
140×215 mm
Hmotnosť
0,89
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Veci, ktoré sme vzdali zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.