A pavúk prichádza

Kniha: A pavúk prichádza - James Patterson
Katalógové číslo: 140198 viac »
2,20

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: A pavúk prichádza

Z exkluzívnej súkromnej školy vo Washingtone, D.C., sú unesené dve deväťročné deti, Maggie Rose Dunneová, dcéra slávnej filmovej herečky, a Michael Goldberg, syn ministra financií. Pátraním po únoscovi, ktorým je pravdepodobne mimoriadne obľúbený učiteľ matematiky, istý pán Soneji, je poverený čierny detektív a doktor psychológie Alex Cross. Zároveň sa na pátraní zúčastňuje aj FBI a Tajná služba, najmä jej oddelenie zaoberajúce sa ochranou osôb, ktorého dvaja agenti mali vykonávať nad deťmi dozor. Alex Cross má pred sebou prekážky nastavené psychopatickým, no pritom geniálnym únoscom, ktorému sa darí jednostaj unikať. Čím hlbšie je vťahovaný do prípadu, a to nielen v racionálnej, ale aj v emocionálnej rovine, a čím je ním posadnutejší, tým širšie siete úkladov sa okolo neho rozprestierajú. Napokon mu správne riešenie prípadu musí naznačiť sám únosca.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
140198
Názov
A pavúk prichádza
EAN/ISBN
9788055113036
Autor
James Patterson
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006
Rozsah
328
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,32
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
A pavúk prichádza zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.