Rukopisy královédvorský a zelenohorský + Tajemství rukopisů královédvorského a zelenohorského (komplet 2 knihy)

Miroslav Ivanov

CZE Česky Akcent Print2013

Kniha: Rukopisy královédvorský a zelenohorský + Tajemství rukopisů královédvorského a zelenohorského (komplet 2 knihy) - Miroslav Ivanov
Katalógové číslo: 239530 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Rukopisy královédvorský a zelenohorský + Tajemství rukopisů královédvorského a zelenohorského (komplet 2 knihy)

Rukopisy královédvorský a zelenohorský: Nový překlad Rukopisů je srozumitelný, bez zbytečných archaismů. Zaujmout může i čtenáře, který se příliš nezajímá o spory nad touto literární památkou, kdysi pokládanou za výjimečné dílo středověku, stačí, má-li v oblibě hrdinské zpěvy, mýty a romantické příběhy. Tajemství rukopisů královédvorského a zelenohorského: Jedna z nejpopulárnějších knih autora literatury faktu Miroslava Ivanova. Píše v ní o Rukopisech. Literárních památce, která vzrušovala celé generace umělců, vědců a čtenářů. Jsou rukopisy pravé? Je to stará památka českého písemnictví? Nebo jde o falza? Ale kdo je pak jejich autorem? Vždyť v sobě nezapřou rysy geniality… Rozpoutává se zápas, v němž se angažoval i T. G. Masaryk. A jehož závěrečnou etapu M. Ivanov přímo vyvolal a organizoval. Nemylme se. Rozhodně to není kniha pouze pro zájemce o literární historii. Ivanovova kniha se čte jako příběh velkého dobrodružství. Autor shromažďuje argumenty pro a proti, někdy nepochybné, jindy diskusní, sporné. Něčemu přitaká, jindy nesouhlasí. Vždycky však probouzí náš zájem – jak tomu bývá u atraktivní reportáže.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
239530
Názov
Rukopisy královédvorský a zelenohorský + Tajemství
EAN/ISBN
9788072689491
Forma
Viazaná
Autor
Miroslav Ivanov
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
604
Rozmer
167×240 mm
Hmotnosť
1,36
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Rukopisy královédvorský a zelenohorský + Tajemství rukopisů královédvorského a zelenohorského (komplet 2 knihy) zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.