Jak zefektivnit práci v týmu

Kniha: Jak zefektivnit práci v týmu - Anna Crkalová, Norbert Riethof
Katalógové číslo: 54244 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Jak zefektivnit práci v týmu

Skutečně platí, že se máme chovat k ostatním tak, jak chceme, aby se oni chovali k nám? - Jak je možné konstruktivně využívat rozdílů mezi lidmi? - Do jaké míry určuje osobnostní typ člověka způsob, jakým jej lze motivovat? Na tyto a mnoho dalších otázek odpovídá kniha erudovaných konzultantů, lektorů a koučů Anny Crkalové a Norberta Riethofa. Poutavou formou poskytují praktické návody na efektivní vedení týmů v různých oblastech podnikání. Vycházejí přitom ze své mnohaleté zkušenosti z českého prostředí. Propojují několik teoretických koncepcí (metody koučování, využití osobnostní typologie, analýza týmů) a uvádí možnosti a ukázky, jak tyto poznatky využívat v praxi. Ukazují, že z dlouhodobého hlediska přinášejí tyto nové přístupy výrazné zefektivnění činnosti, vyšší motivaci, změnu postoje k vlastnímu rozvoji, lepší pocit seberealizace a více pozitivní energie i tvořivosti. Kniha je určena vedoucím týmů, manažerům, koučům, lektorům i všem, kdo týmově pracují.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
54244
Názov
Jak zefektivnit práci v týmu
EAN/ISBN
9788024716244
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Anna Crkalová, Norbert Riethof
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2007/07
Edícia
Vedení lidí v praxi
Rozsah
200
Rozmer
169×239×90
Hmotnosť
0,35
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Jak zefektivnit práci v týmu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.