Pár gramov pohody

Anna Gavalda

SVK Slovensky SLOVART2010

Kniha: Pár gramov pohody - Anna Gavalda
Katalógové číslo: 90467 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pár gramov pohody

V tomto románe Anna Gavalda rozpráva o nezvyčajnom, trošku bláznivom, trošku nostalgickom stretnutí štyroch súrodencov po tridsiatke. Dvaja bratia a dve sestry sú pozvaní na vidiek na svadbu sesternice. Simon, najstarší zo súrodencov, sa so svojou manželkou vyberie na cestu z Paríža autom a vezie aj svoje sestry: čerstvo rozvedenú Lolu, matku dvoch detí, a mladšiu Garance, rozprávačku príbehu. Najmladší zo súrodencov Vincent, stále slobodný, nebýva v Paríži, a má teda prísť na svadbu sám. Vincent však nepríde: nedovolili mu to pracovné povinnosti. Vincentova neočakávaná neprítomnosť zasiahne súrodencov ako blesk. Simon, ktorého zdanlivo nič nevyvedie z rovnováhy, bez váhania rozhodne: ide sa za Vincentom! Nič netušiacu manželku pošle do kostola na svadobný obrad, súrodenci nasadnú do auta a „skvelý únik“ sa začína...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
90467
Názov
Pár gramov pohody
EAN/ISBN
9788055601540
Autor
Anna Gavalda
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
160
Rozmer
110×185×0
Hmotnosť
0,29
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pár gramov pohody zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.