Latinský jazyk

Jan Kábrt

SVK Slovensky KD Osveta2010

Kniha: Latinský jazyk - Jan Kábrt
Katalógové číslo: 104479 viac »
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,48
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Latinský jazyk

Učebnica tvorí základ pre povinné štúdium latinského jazyka na všetkých typoch zdravotníckych škôl v prvom ročníku. Učivo je usporiadané tak, aby študenti zvládli väčšinu látky pod vedením učiteľa v škole. Každá lekcia tvorí organický celok alebo časť celku. Jednotlivé lekcie na seba navzájom nadväzujú tematicky i slovnou zásobou a vnútorne sú logicky spojené jednoduchými metodickými zásadami.
Základom učebnice je slovná zásoba. Termíny sú uvedené samostatne a vo vzájomných odborných väzbách. V jednoduchých vetách sa vysvetľujú príslušné gramatické javy, a to štruktúrne aj obsahovo. Zameranie i praktické využitie určujú frekvenciu gramatických kategórií (nie sú zahrnuté príklady so všetkými osobami či pádmi). Časovým možnostiam a úrovni náročnosti je prispôsobená aj slovná zásoba. Gramatické poznámky vysvetľujú gramatické javy nevyhnutné pre štúdium a používanie názvoslovia. Veľká pozornosť sa preto venuje tvoreniu slov, skloňovaniu podstatných a prídavných mien, postaveniu a tvaru prívlastkov, ale tiež precvičovaniu. Tabuľky a prehľady majú prispieť k rýchlej orientácii pri opakovaní a zapamätaní učiva.
Príklady diagnóz a články s odbornou tematikou slúžia na rozšírenie slovnej zásoby vo vecných gramatických súvislostiach.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
104479
Názov
Latinský jazyk
EAN/ISBN
9788080633530
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Jan Kábrt
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2010
Rozsah
158
Rozmer
209×288×9 mm
Hmotnosť
0,42
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
15%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Latinský jazyk zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.