Ozveny viny

Charlotte Link

SVK Slovensky IKAR2013/06

Kniha: Ozveny viny - Charlotte Link
Katalógové číslo: 168549 viac »
10,96

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ozveny viny

Obyvateľov pokojného pobrežného mestečka Scarborough v severnom Anglicku vystraší beštiálna vražda študentky Amy. Vyšetrovatelia sa dlho nevedia pohnúť z miesta, no potom sa stane ďalšia vražda. Prípady nemajú veľa spoločného, a tak sa ambiciózna inšpektorka Almondová zubami-nechtami drží jediného záchytného bodu – roztržky medzi blízkymi druhej zavraždenej. Netuší, že korene zla siahajú do vzdialenej minulosti aktérov. Rozuzlenie prináša dlho utajovaný prípad nešťastného dieťaťa, ktoré nik nechcel a o ktorého existencii sa nikto nemal dozvedieť. Ide o povojnový prípad nekonečnej ľudskej krutosti a egoizmu. Objavuje sa jedna falošná stopa za druhou, kým inšpektorka Almondová napokon zistí, že má do činenia s psychicky narušeným vrahom, ktorý spriada hrozné plány... Kto ho zastaví? Z nemeckého originálu Das andere Kind (Blanvalet Verlag, a division od Verlagsgruppe Random House GmbH, München) preložila Zuzana Guldanová.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
168549
Názov
Ozveny viny
EAN/ISBN
9788055131818
Autor
Charlotte Link
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/06
Rozsah
432
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 5 z 5
28.08.2013 13:31:18

Minulosť a hlavne zlé skutky z minulosti človeka dostanú aj po rokoch. To je podkladom pre zápletku krimi v tejto knihe. Zvykli sme si na rýchlosť v živote a také sú aj knihy. Od prvej stránky je plno deja. Ozveny viny sú také ako anglická príroda, hmlisté a dej sa odvíja pozvoľna, žiadne potoky krvi, opisy hororových scén, odťaté hlavy a trčiace kosti, či mŕtvoly v rozklade. Tu je spomenutá mŕtvola len tak akosi okrajovo - v rokline sa našla žena dobitá kameňom - a ešte spomenuté, že vrah ju udrel viackrát. Kniha sa viac zameriava na tých, čo žijú ďalej svojim životom a na to, ako to prežívajú a aké pohnútky ich vedú k ich konaniu. Veľmi dobre napísané, spisovateľka jednotlivé postavy naozaj "vyšperkovala", nie je tam nič povrchné. Kniha sa čítala aj napriek tomu že nebola "kruto akčná" veľmi dobre. Taká typická pre Anglicko - hmlistá, tajomná, zaujímavá, neuponáhľaná - perfektná.