Večere
Slovensky Príroda•2013/03
Katalógové číslo:
195796 viac »
A navyše získate
9 vernostných bodov
Kniha: Večere
Čo si počať, keď potrebujete navariť chutné jedlo rýchlo a hneď teraz, ale nemáte obrúsok prestri sa, ani hrnček, čo varí sám? V takých prípadoch vám pomôže kuchárska knižka, ktorú napísala renomovaná odborníčka na modernú výživu Ing. Jarmila Mandžuková. Zamerala sa na prípravu večerí, ktoré sú vo všedných dňoch často jediným jedlom, ktoré rodina konzumuje spoločne. Zhromaždila viac ako dvesto jednoduchých receptov na polievky, jedlá z mäsa či rýb, cestoviny, vajcia, syry, ale aj nátierky, šaláty a napokon aj deťmi tak obľúbené sladké jedlá. Pre každého niečo a predovšetkým rýchlo. Kvalitu a spoľahlivosť receptov preveril majster kuchár Dušan Pálka. Potvrdil, že chutná teplá večera sa podľa týchto receptov dá pripraviť najviac do 30 minút! Skvelé, však? A nielen to, autorka pamätala aj na hĺbku nášho vrecka a oku lahodiaci vzhľad pokrmov. Vďaka tomu si môžeme dožičiť dobrú chuť aj chvíľku pohody za pár okamihov.
Podrobnejšie info...
Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.
- Katalógové číslo
- 195796
- Názov
- Večere
- EAN/ISBN
- 9788007021372
- Forma
- Tvrdá, bez prebalu, lesklá
- Autor
- Jarmila Mandžuková
- Druh tovaru
- Kniha
- Rok vydania
- 2013/03
- Edícia
- Bleskovky v kuchyni
- Rozsah
- 248
- Rozmer
- 175×245×22 mm
- Hmotnosť
- 0,75
- Stav
- U dodávateľa
- Dostupnosť
- Na dopyt, preveríme dostupnosť
- Sadzba DPH
- 10%
- Zľava
- 13%
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Večere, si z kategórie Kuchárky na Literama.sk tiež často kupovali...
Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?
Najprv
sa prihlás,
za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Večere zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im
tak pomôžete pri ich rozhodovaní.