Bezpečnosť potravín
Eva Malobická; Tatiana Červeňová
Slovensky
Osveta•2015/04
Kniha: Bezpečnosť potravín
Svetová zdravotnícka organizácia (SZO) si dlhodobo uvedomuje potrebu vypracovania vzdelávacích materiálov pre výrobcov potravín, ich distribútorov a všetkých, ktorí prichádzajú do kontaktu s potravinami a pri nedodržaní správnych zásad môžu nepriaznivo ovplyvniť epidemiologickú situáciu vo výskyte alimentárnych ochorení. V priebehu posledných viac ako 20 rokov pripravila rad publikácií, odporúčaní a usmernení, ktoré môžu vzdelávaním pracovníkov vykonávajúcich epidemiologicky závažnú činnosť významne ovplyvniť aktuálnu epidemiologickú situáciu v pozitívnom zmysle slova. A keďže aj nám záleží na tom, aby sa riziko ochorenia z potravín neustále a čo najviac znižovala, predkladáme Vám túto stručnú publikáciu, ktorá obsahuje základnú charakteristiku najčastejšie sa vyskytujúcich ochorení prenášaných potravinami na našom území, poukazuje na riziká vzniku týchto ochorení a upozorňuje na preventívne opatrenia potrebné na zabránenie ich prenosu. Vychádza z odporúčaní SZO a jej publikácií Desať zlatých pravidiel bezpečnej prípravy stravy (The Ten Golden Rules for Safe Food Preparation) a Päť kľúčov k bezpečnejšej strave (The Five Keys to safer Food).
Podrobnejšie info...
Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.
- Katalógové číslo
- 245358
- Názov
- Bezpečnosť potravín
- EAN/ISBN
- 9788080634315
- Forma
- Neviazaná, bez prebalu, lesklá
- Autor
- Eva Malobická; Tatiana Červeňová
- Druh tovaru
- Kniha
- Rok vydania
- 2015/04
- Rozsah
- 117
- Rozmer
- 148×210 mm
- Hmotnosť
- 0,16
- Stav
- U dodávateľa
- Dostupnosť
- Vyexpedujeme do 7 dní
- Sadzba DPH
- 10%
- Zľava
- 15%
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Bezpečnosť potravín, si z kategórie Potravinárstvo a gastronómia na Literama.sk tiež často kupovali...
![Kniha: Gastronomický kvíz - v němž najdete více než 700 otázek a odpovědí... - Jaroslav Vašák](/data/products/photos/d9d/gastronomicky-kviz-254492-t.jpg)
![Kniha: Nový encyklopedický slovník gastronomie 2 L-Ž - 2. díl - Jiří Černý](/data/PRODUKT/photos/bb9/novy-encyklopedicky-slovnik-gastronomie-2-l-z-306981-t.jpg)
![Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Receptúry pre 4 a 10 porcií - Konrád Kendík](/data/products/photos/5c9/nove-receptury-a-technologia-pokrmov-pre-domacnosti-231738-t.jpg)
![Kniha: Bezlepková dieta - Pavel Kohout](/data/products/photos/9e0/bezlepkova-dieta-263234-t.jpg)
![Kniha: Moderní hotel - Jiří Černý; Jiří Krupička](/data/PRODUKT/photos/102/moderni-hotel-340561-t.jpg)
![Kniha: Gastronomický rádce od A do Ž - 1000 otázek a odpovědí nejen o zdravé výživě, jídle a nápojích... - Jaroslav Vašák](/data/products/photos/bce/gastronomicky-radce-od-a-do-z-254549-t.jpg)
![Kniha: Receptúry diétnych pokrmov - Konrád Kendík](/data/produkty/obrazky/4/4/6/6/3/receptury-dietnych-pokrmov_s.jpg)
![Kniha: Stolničení v kostce - 1. vydanie - Miloslava Tuláčková; Karel Štěpánek](/data/PRODUKT/photos/950/solniceni-v-kostce-341113-t.jpg)
Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?