Podminované dětství - Obnova sebejistoty

Heinz-Peter Röhr

CZE Česky DIALOG2015/09

Kniha: Podminované dětství - Obnova sebejistoty - Heinz-Peter Röhr
Katalógové číslo: 256307 viac »
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,49
Doručenie viac ako 18 dní
U dodávateľa

Kniha: Podminované dětství - Obnova sebejistoty

Knihy uznávaného německého psychoterapeuta jsou už dlouho a s velkou odezvou čteny i v češtině. Například Zneužití: Léčba následků sexuálního či emočního násilí, Cesty úzkosti a deprese, Narcismus – vnitřní žalář, Hraniční porucha osobnosti a jiné. Pro šťastný život, dosažení profesního úspěchu, harmonického partnerství i uchování zdraví bývají rozhodující sebejistota a nezávislost. Jsou-li tyto vlastnosti z rozličných důvodů oslabeny či dokonce destruovány, může dojít ke strádání, depresi či psychickému zhroucení. Neradostné či deformované dětství například v důsledku absence jednoho z rodičů může vést ke zrodu depresivní, narcistické, závislé, hysterické, obsedantní, schizoidní či sexuálně traumatizované osobnosti. Autor navrhuje originální, důkladně propracované, přitom však jednoduché korekce, jež dávají šanci obdobně nepříznivým sudbám uniknout. Kniha H.-P. Röhra poslouží nejen jako klíčová pomůcka strádajícím, ale i jako převratný studijní materiál psychoterapeutům, psychologům, lékařům, osobním koučům a dalším.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
256307
Názov
Podminované dětství - Obnova sebejistoty
EAN/ISBN
9788074240812
Forma
Viazaná
Autor
Heinz-Peter Röhr
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/09
Rozsah
200
Rozmer
151×211
Hmotnosť
0,37
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Doručenie viac ako 18 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
15%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Podminované dětství - Obnova sebejistoty zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.