Mezinárodní obchod a migrace

Kniha: Mezinárodní obchod a migrace - Václav Kubišta
Katalógové číslo: 299780 viac »
A navyše získate 25 vernostných bodov
25,72
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Mezinárodní obchod a migrace

Studie vznikla na Katedře mezinárodního obchodu Metropolitní univerzity Praha jako výsledek výzkumného záměru v oblasti mezinárodních ekonomických vztahů. Cílem výzkumné publikace je zmapování pohybu zboží, služeb, kapitálu a pracovních sil ve světové ekonomice, podchycení souvislostí a vazeb mezi jednotlivými činiteli mezinárodního obchodu. Kniha zachycuje změny v dynamice světové ekonomiky vyplývající z rychle se měnících podmínek v industrializačních a globalizačních procesech, které v posledních dekádách ve světě zaznamenáváme. Tyto změny mají zásadní vliv na fungování světového trhu. Publikace je koncipovaná logicky od teoretických postulátů k empirické analýze ekonomických procesů. Zkoumá problematiku mezinárodního obchodu v širokém záběru. Kniha je rozdělena do čtyř samostatných oddílů – mezinárodní obchod, obchodní politika v mezinárodních vztazích, mezinárodní kapitálové vztahy, mezinárodní měnové vztahy a mezinárodní pohyb výrobních faktorů. Obsah knihy ve třinácti kapitolách pokrývá téměř celou problematiku oboru Mezinárodní ekonomické vztahy, resp. Mezinárodní obchod. Publikace může být využita jako vhodný studijní materiál pro doplnění znalostí pracovníků ekonomické i politické praxe se zaměřením na mezinárodní obchod, světovou ekonomiku, finance a bankovnictví, teritoriální studia, ekonomiku a management, mezinárodní podnikání, hospodářskou politiku apod.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
299780
Názov
Mezinárodní obchod a migrace
EAN/ISBN
9788073806552
Forma
Brožovaná
Autor
Václav Kubišta
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017
Rozsah
464
Rozmer
155×230
Hmotnosť
0,67
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mezinárodní obchod a migrace zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.