Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní
Slovensky
NOVÁ PRÁCA•2004
Kniha: Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní
Kniha je určená pre prevádzkarne v závodnom stravovaní. V jednotlivých receptúrach sú zachované skupiny A (duševne a ľahko pracujúci), B (stredne ťažko pracujúci) a C (ťažko pracujúci). V knihe sa nachádza i osobitná kapitola diétnych pokrmov, podľa ktorých sa môžu pripravovať pokrmy pre tri najbežnejšie diéty. Kniha má 750 strán, tvrdú a šitú väzbu.
Podrobnejšie info...
Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.
- Katalógové číslo
- 44658
- Názov
- Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v zá
- EAN/ISBN
- 9788088929604
- Forma
- Tvrdá, bez prebalu
- Autor
- Konrád Kendík
- Druh tovaru
- Kniha
- Rok vydania
- 2004
- Rozmer
- 215×295×45
- Hmotnosť
- 1,40
- Stav
- Vypredané
- Sadzba DPH
- 10%
- Zľava
- 15%
Odporúčame mohlo by Vás zaujímať
Zákazníci, ktorí si kúpili Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní, si z kategórie Potravinárstvo a gastronómia na Literama.sk tiež často kupovali...
![Kniha: Gastronomický kvíz - v němž najdete více než 700 otázek a odpovědí... - Jaroslav Vašák](/data/products/photos/d9d/gastronomicky-kviz-254492-t.jpg)
![Kniha: Nový encyklopedický slovník gastronomie 2 L-Ž - 2. díl - Jiří Černý](/data/PRODUKT/photos/bb9/novy-encyklopedicky-slovnik-gastronomie-2-l-z-306981-t.jpg)
![Kniha: Nové receptúry a technológia pokrmov pre domácnosti - Receptúry pre 4 a 10 porcií - Konrád Kendík](/data/products/photos/5c9/nove-receptury-a-technologia-pokrmov-pre-domacnosti-231738-t.jpg)
![Kniha: Bezlepková dieta - Pavel Kohout](/data/products/photos/9e0/bezlepkova-dieta-263234-t.jpg)
![Kniha: Moderní hotel - Jiří Černý; Jiří Krupička](/data/PRODUKT/photos/102/moderni-hotel-340561-t.jpg)
![Kniha: Gastronomický rádce od A do Ž - 1000 otázek a odpovědí nejen o zdravé výživě, jídle a nápojích... - Jaroslav Vašák](/data/products/photos/bce/gastronomicky-radce-od-a-do-z-254549-t.jpg)
![Kniha: Bezpečnosť potravín - Eva Malobická; Tatiana Červeňová](/data/products/photos/f0d/bezpecnost-potravin-245358-t.jpg)
![Kniha: Receptúry diétnych pokrmov - Konrád Kendík](/data/produkty/obrazky/4/4/6/6/3/receptury-dietnych-pokrmov_s.jpg)
Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať
Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?
Najprv
sa prihlás,
za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Nové receptúry a technológia prípravy pokrmov v závodnom stravovaní zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im
tak pomôžete pri ich rozhodovaní.