Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe

Fannie Flagg

CZE Česky AudioStory2022/12

Kniha: Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe - 1. vydanie - Fannie Flagg
Katalógové číslo: 457192 viac »
A navyše získate 19 vernostných bodov
19,89
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe

„Ten den, kdy Idgie Threadgoodeova´ a Ruth Jamisonova´ otvi´ra- ly svou kava´rnu Whistle Stop Cafe, se meˇstecˇko promeˇnilo k lepsˇi´mu. Bylo to za dob velke´ hospoda´rˇske´ krize a v jejich kava´rneˇ si mnozi´ z na´s prˇipadali jako doma. Mohli jste si da´t vaji´cˇka, kukurˇicˇnou kasˇi, slaninu, smazˇenou sˇunku, ka´vu a u´smeˇv za 25 centu°. Ruth byla to nejroztomilejsˇi´ deˇvcˇe, ktere´ jste kdy mohli potkat. A Idgie? Byla charakter, to se musi´ nechat. Nezazˇili jste nikoho tvrdohlaveˇjsˇi´ho. Ale jak si neˇkdo mohl myslet, zˇe zabila toho chlapa, to va´zˇneˇ necha´pu.“

Evelyn Couchova´ se v pecˇovatelske´m domeˇ Ru°zˇove´ terasy setka´va´ s pani´ Threadgoodeovou, starsˇi´ da´mou, ktera´ ji´ vypra´vi´ poutavy´ prˇi´beˇh mnohalete´ho prˇa´telstvi´ a fas- cinuji´ci´ cesty zˇivotem, jehozˇ poselstvi´ Evelyn prˇiji´ma´ za sve´ a konecˇneˇ vezme svu°j osud do vlastni´ch rukou...

V roce 1991 natocˇil rezˇise´r Jon Avnet podle sce´na´rˇe Fannie Flaggove´ ocenˇovany´ film Smazˇena´ zelena´ rajcˇata s Kathy Batesovou, Mary-Louise Parkerovou, Jessicou Tandyovou a Mary Stuart Mastersonovou v hlavni´ch roli´ch.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
457192
Názov
Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe
EAN/ISBN
9788011023867
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Fannie Flagg
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/12
Rozsah
400
Rozmer
140×215×30 mm
Hmotnosť
0,58
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Smažená zelená rajčata ve Whistle Stop Cafe zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.