Moja misia pokračuje

Páter Dolindo Ruotolo

Joanna Batkiewicz-Brożek

SVK Slovensky ZAEX2023

Kniha: Moja misia pokračuje - Páter Dolindo Ruotolo - Joanna Batkiewicz-Brożek
Katalógové číslo: 480818 viac »
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,10
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Moja misia pokračuje

Páter Dolindo Ruotolo

Pokračovanie najpredávanejšej knihy Ježišu, ty sa postaraj

Joanna Bątkiewicz-Brożek, autorka najpredávanejšej biografie Ježišu, ty sa postaraj, pokračuje vo svojej ceste po stopách výnimočného kňaza z Neapola. Odhaľuje testament a proroctvá, ktoré po sebe zanechal, a ukazuje jeho hrdinskú krížovú cestu. Prečo bol zosmiešňovaný a odmietnutý Cirkvou, ktorej zostal poslušný až do konca? Kto ho chcel zničiť a prečo urputne bojoval proti dielam mystika z Neapola? Ako videl páter Dolindo úlohu žien v Cirkvi? Čo hovorí v posolstve z posmrtného života a vo svojom duchovnom testamente? Tento strhujúci príbeh skromného kňaza z Neapola ohromne prekvapí nejedného čitateľa.

„Drahý čitateľ, ak plánuješ siahnuť po tejto knihe, počítaj s tým, že prebdieš zopár nocí, odložíš niekoľko dôležitých vecí a nesplníš veľké množstvo vytýčených predsavzatí. Namiesto toho však spoznáš mnoho faktov a okolností zo života svätého neapolského kňaza; čítanie pohne tvojím srdcom, privedie ťa k zamysleniu, ale hlavne ti umožní na istý čas vdychovať nadprirodzeno. Joanna má talent na rozpráva nie, ale ešte väčší na vyhľadávanie miest a ľudí napohľad úplne nedostupných. Siaha po nových svedkoch, vyzdvihuje z ruín neznáme doku menty, otvára zatarasené dvere…“ prof. Robert Skrzypczak

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
480818
Názov
Moja misia pokračuje
Podnázov
Páter Dolindo Ruotolo
EAN/ISBN
9788081921612
Forma
Brožovaná
Autor
Joanna Batkiewicz-Brożek
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2023
Rozsah
440
Rozmer
148×210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Moja misia pokračuje zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.