Tradiční čínská medicína a ájurvéda - Integrovaná (celostní) praxe pradávných lécebných tradic

Integrovaná (celostní) praxe pradávnýcj léčebných tradic

Bridgette Shea

CZE Česky Fontána2024

Kniha: Tradiční čínská medicína a ájurvéda - Integrovaná (celostní) praxe pradávných lécebných tradic - Integrovaná (celostní) praxe pradávnýcj léčebných tradic - 1. vydanie - Bridgette Shea
Katalógové číslo: 500820 viac »
A navyše získate 21 vernostných bodov
21,89
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Tradiční čínská medicína a ájurvéda - Integrovaná (celostní) praxe pradávných lécebných tradic

Integrovaná (celostní) praxe pradávnýcj léčebných tradic

Čínská medicína a ájurvéda jsou dva nejstarší léčebné systémy. Každý z nich je ucelený a samostatný, oba pomohly dosáhnout tělesného i duševního zdraví milionům lidí po celém světě. Bridgette Sheaová vychází z jejich společných kořenů a ukazuje, jak je můžeme harmonicky integrovat a využívat přitom jejich individuální sílu. Podrobně vysvětlí jejich základní principy a pomůže vám pochopit, jak oba systémy fungují. Věnuje se také společným konceptům, ke kterým patří například čchi a prána, meridiány a nádí, anebo energetická centra a čakry. Zabývá se silnými stránkami obou léčebných praxí, například klinicky účinnou diagnostikou a využíváním akupunktury při dosahování úlevy od bo¬lesti, zvyšováním plodnosti a zmírňováním stresu v čínské medicíně, léčením stravou a duchovním vedením v ájurvédě, včetně oblasti ájur¬védy zvané paňčakarma, která se zaměřuje na detoxikaci.

Ve druhé části knihy se autorka věnuje praxi. Nabízí prak¬tické nástroje a postupy, pomocí kterých můžete posoudit svůj zdra¬votní stav, včetně základů diagnostiky. Seznámí vás s léčebnými a preventivními postupy a strategiemi, které čerpají z obou tradic, a ukáže vám, jak je můžete prakticky začlenit do svého každodenního života anebo klinické praxe.

*****

Bridgette Shea, L.Ac., MAcOm se ve své léčebné praxi věnuje akupunk¬tuře, čínské medicíně a vzdělávání v oblasti ájurvédy. Píše odborné tex¬ty a vede kurzy zaměřené na oblast ájurvédy, energetické medicíny a zdravého dýchání. Žije se svou rodinou v Saratoga Springs ve státě New York v USA.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
500820
Názov
Tradiční čínská medicína a ájurvéda - Integrovaná
Podnázov
Integrovaná (celostní) praxe pradávnýcj léčebných
EAN/ISBN
9788076511989
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Bridgette Shea
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024
Rozsah
494
Rozmer
205×146×45 mm
Hmotnosť
0,62
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Tradiční čínská medicína a ájurvéda - Integrovaná (celostní) praxe pradávných lécebných tradic zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.