Medúzy starnú opačne

Nicklas Brendborg

SVK Slovensky Grada Publishing2024/05

Kniha: Medúzy starnú opačne - Nicklas Brendborg
Katalógové číslo: 499119 viac »
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,93
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Medúzy starnú opačne

Vedeli ste, že existujú medúzy, ktoré starnú opačne, stromy, ktoré žijú nerušene tisíce rokov, takmer nesmrteľné baktérie a žraloky, ktoré majú viac ako štyristo rokov? Zdá sa, že príroda so svojimi zázrakmi a záhadami skrýva tajomstvo dlhovekosti. Vďaka vede sme dnes po prvý raz schopní odhaliť záhadu a odpovedať na otázku, ktorú si naši predkovia kládli už stáročia: čo robiť, aby sme žili lepšie a čo najdlhšie? Práve o tejto otázke je tento medzinárodne úspešný bestseller. Molekulárny biológ Nicklas Brendborg, jeden z najlepších európskych vedcov v tejto oblasti, nás zoberie na fascinujúcu cestu objavovania procesov, ako je bunková autofágia a horméza, ktoré umožňujú nášmu telu chrániť sa pred stresom a vonkajšími vplyvmi – varuje nás pred takzvanými zombie bunkami a popisuje látky, ako je rapamycín, ktorá sa zdá byť najnádejnejšou v pretekoch hľadania liekov proti starnutiu. Kombináciou zložitých vedeckých štúdií a vynikajúcou schopnosťou ich interpretácie nás Nicklas Brendborg prevedie svetom výskumu dlhovekosti cez náhodné objavy, špičkové experimenty, rady a riešenia, ako sa vysporiadať so starnutím, a ukazuje, ako každý z nás môže každý deň urobiť malé kroky k dlhšiemu a zdravšiemu životu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
499119
Názov
Medúzy starnú opačne
EAN/ISBN
9788080908041
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Nicklas Brendborg
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2024/05
Rozsah
224
Rozmer
163×235 mm
Hmotnosť
0,46
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Medúzy starnú opačne zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.